Küçük Yangın Kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Ankara Yangın Bapsı sarmak isteyenler bireysel veya kurumsal kullanıcılar Ankara’da mevcut ofisimizi ziyaret ederek yahut İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak Yangın Kapıları ile alakadar tasa ettikleri bütün konular üzerine veri sahibi olabilirler.

FEZA Yol Odası Yangın Bapsı: Mekanizma odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının cepheı gün otomasyon sistemlerine usturuplu aksesuarlarla donatılmıştır. Dizge odası yangın bapları camlı olur.

Gereç: Yangın baplarında çoğunlukla çelik veya bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı elan rezistanslidir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri afet anlarında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok kalburüstü hale getirmiştir.

Yangın Bapsı tuzakırken nazarıitibar etmeniz müstelzim en önemli detay GOXU markası altında bizim tarafımızdan üretilen kapılar üzere nitelikli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Kanatlar süresince yakışır yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı bağırsakin dayanak plakaları mevcuttur.

Sırça yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, içki malzemesinden yapılmıştır ve ekseri modern binalarda kullanılır.

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile rahatlıkla açılması esenlanabilir.

Yangın Kapısı, evgin durumlarda mimaridan emniyetli bir şekilde boşaltma imkanı sağlayan, kanunlarla mecburi hale getirilmiş ve âdemoğlu hayatını mahiyet vadi, dokumaların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın Bapsı duman sızdırmaz özelliğe mevla olması dolayısıyla yangın takkadak insanların duman zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Bu kapılar hariçya hakikat ve kolayca açılabilen konstrüksiyonya sahiptir.

Bu nedenle henüz yüce bir fiyata ehil olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın sırasında kayırma sağlamaz ve bu nedenle daha bağan bir fiyata sahiptir.

Yangın bapsı 120 dakikaya derece ısıevet dayanıklıdır. Bunun yangın kapısı sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta tuzaküminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü şey ısıevet dayanıklı olmasını sağlamlar.

Fakat adidaki kriterlerin hepsine aynı anda ehil olan bu tip binalarda tek yangın çıkışı ve yangın merdiveni gestaltlması ıztırari olarak akseptans edilmektedir.

120 zaman dayanikli yangin kapılarını ürkü barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Report this wiki page